Referencer – boligbyggeri

Skovhusene

Velkommen til Skovhusene, afslutningen af Fuglsangs Allé kvarteret. Skovhusene er en vision om via høj fokus på æstetik, bæredygtighed og ikke mindst fællesskab at skabe et trygt boligmiljø for alle aldre. En bebyggelse med plads til såvel seniorer, som børnefamilier, der ønsker at være tæt på naturen.

Skovhusene griber naturen og trækker den ind i bebyggelser og opbryder herved det matrikulære skel og byder omverden indenfor. De grønne vildtgræsarealer smelter sammen med de offentlige eng og skovbrynsarealer og byder sammen med de patinerede lærketræsgavle, landskabet ind i bebyggelsen. På den måde bliver landskabet en integreret del af bebyggelsen, der trækkes helt igennem til de fælles ankomstområder.

Ved ankomsten til Skovhusene fra nord via Fuglsangs Allé opleves bebyggelsens vejanlæg som en forlængelse af den kommunale vej. Såvel betonfortovet og vejbaneforløb fortsættes i samme bredde og materialitet, suppleret med grønne græs tæpper og vildeblomster. Bebyggelsens udformning giver en blød overgang fra by til skov og ådal. Den lave bebyggelse snor sig i landskabet og skaber private intime ankomstområder på den ene side og lader eng og skovbrynet komme ind i de grønne kiler på den anden side.

Skovhusenes 40 boliger er alle udført som sammenbyggede vinkelhuse med lav dybde og herved opstår lyse opholds- og levearealer. Boligerne udføres som 3- og 4-værelses boliger med stor privat terrasse til hver.


Rudbæksbanke 25, Strib

ref01-stor

Rudbæksbanke er en eksklusiv villa bygget i 2011 med beliggenhed direkte til Lillebælt. Villaen er bygget i eksklusive materialer udelukkende af høj kvalitet. Schibler A/S har udviklet, projekteret og bygget boligen.

Rudbæksbanke har 340 kvm. bolig i to plan samt 35 kvm. dobbeltgarage. Opholdsrum og terrasser er orienteret direkte mod vandet på denne unikke grund. Boligen er designet og indrettet til liebhaverfamilien som værdsætter det frie rum og de stramme designlinier.

 

 

Mursten er dobbeltbrændte sten identiske med farven på havbunden i Lillebælt.

Fremtidssikring af hus ved elevator. Terasser i tre niveauer direkte til Lillebælt. Egen badebro.

ref01-detalje1Inventar fra Sønderborg Køkkenet med hvidevarer fra Gaggenau og Liebherr. Køkken, garderobe, bryggers, walk-in og de tre badeværelser gennemgående designlinie.

 

 

 

ref01-detalje2

 


Birkevej 22, Odense

01

Birkevej er en nænsom renoveret af rødstensvilla fra 1922 beliggende i Hunnerupkvarteret i Odense. Huset udgør 3 plan og kælder, og de 225 kvm. fremstår i dag eksklusivt med sans for sit historiske præg.

tag-detalje-01Husets oprindelige byggestil er overalt bibeholdt med snedkerfremstilt inventar, radiatorskjulere og klinker i badeværelse. Villaen er holdt i eksklusive og unikke materialer og interiør. Schibler A/S har tegnet, renoveret og gennemført den nænsomme totalrenovering.

 

 

 

04

 


Sødalen 19, Kolding

01

Sødalen 19 er en 1-plans villa bygget i 2006 med beliggenhed i natursmukke omgivelser. Villaen er i alt 200 kvm. og bygget i vedligeholdelsesfrie materialer. Schibler A/S har tegnet og bygget villaen fra A til Z i tæt dialog med ejerne.

02
03
04


 

Strandvejen 13, Middelfart

ref01-stor

Strandvejen 13 i Middelfart er en eksklusiv villa bygget i 2011 med beliggenhed direkte til Lillebælt. Villaen er bygget i eksklusive og vedligeholdelsesfrie materialer. Schibler A/S har udviklet, tegnet, og bygget ejendommen fra A til Z.

Strandvejen er i tre forskudte plan på 310 kvm.

ref01-lille

ref01-detalje1

03


 

Læssøegade 22, Odense

01

Læssøegade 22 er en klassisk renoveret murermestervilla beliggende i Odense.

Villaen er renoveret med forståelse og respekt for sin klassiske byggestil.

02

03

04